1 Ağustos 2010, Pazar - Test YayınıAna SayfaÜyelikİletişimReklamYardımSözleşme FORUM
Hamilelik Bebek ve Çocuk Aile Sağlık Ergenlik Eğitim Engelli Çocuk Ev Sigorta Yeme-İçme Tatil Oyun
Ana Sayfa Üyelik Sözleşme Forum Sözlük Çin Takvimi

Forumlar

Cocuk.com'da paylaşmak ve öğrenmek istediğiniz herşeyi burada bulabileceksiniz.

Tüm Forumlarımız Moderatörlerimiz tarafından denetlenmektedir.
Hakaret, küfr ve üyelerimizi incitici tavırlardan uzak durmanızı rica ederiz.

Bu Sayfayı paylaşabilirsiniz
ARA

Tüm Forumlarda Ara

içinde Ara

Lütfen Dikkat!

Forumlarımızda açılan her konu ve yazılan her yorum yazan kişinin insiyatifindedir. Forumlarda geçen herhangi bir konudan, yorumdan, içerikten ve özelliklede verilen linkler ile elde edilen bilgilerden Cocuk.com sorumlu değildir.   

Bu Konuyu Beğendim / Toplam 0 Kişi bu konuyu beğendiForumlar >  Bebek >

ala hastalığı

merhabalar:
Ben bir konuda danışmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.Yiğenim henüz 4 aylık doğumdan sonra
göz kapağının üstünde beyaz bir leke vardı.biz doğum lekesidir diye düşündük ama bu aralar vücudunun çeşitli yerlerinde bacak aralarında beyaz lekeler oluştu.2 ayrı doktora gittik önce mantar sonra da ala hastalığı
denildi.Daha çok küçük olduğu için ne yapacağımızı bilemedik .ayrıca ailemizde ala hastası bulunmamakta.
bana bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

dilek orhan

31 Temmuz 2009 / 09:50

YORUM YAZ

Ana Sayfa    Üyelik    Sözleşme    İletişim    Reklam    Yardım  Copyright 2009 | Cocuk.com  
Site Kullanım Sözleşmesine ilaveten > Cocuk.com (c) 2009 Tüm hakları saklıdır ve kaynak belirtmeden kullanılamaz.

Dikkat:Bu sitede yer alan yazıların, uzmanların ve doktorların önerilerinin tümü, bilgi edinmek isteyen kullanıcılar/üyeler/ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların, uzmanların ve doktorların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site , yazarları, uzmanları ve editörleri sorumlu tutulamaz. www.cocuk.com da yer alan her türlü bilgi, değerlendirme, yorum ve görüntüler kişileri bilgilendirmeye yönelik olup, hiç bir şekilde kişinin doktorundan bağımsız teşhis ve tedaviye yönlendirilmesi anlamına gelmemektedir. Burada yer alan bilgi ve değerlendirmelerin uygulanması sonucunda ortaya çıkacak doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan cocuk.com ve ilgili uzman, yazar, editörler veya diğer çalışanlar sorumlu olmayacaktır.

eKolik